Tyto stránky použivájí cookies

Náše stránky používají technické, analytické, marketingové cookies. Toto vše potřebujeme pro správnou funkci stránek a pro vyhodnocení, jak jsou naše stránky používány. Pro více informací a nastavení navštivte Informace o cookies.

Nastavení
Potřebujete poradit? Pište nebo volejte 777 949 304
Přihlásit se
0 0 Kč

MAGNIVA Classic+ HC 200 g

Kód: 30911061/200

Přípravek pro ošetření obtížně silážovatelných pícnin.
1 balení ošetří 100 t hmoty.

Cena: 6 183 Kč s DPH

Složení: Pediococcus pentosaceus NCIMB 12455 (1k 2106) > 1,00 x 1011 KTJ/g, Pediococcus acidilactici CNCM I-3237 (1k21009) > 1,00 x 1011 KTJ/g, Lactobacillus plantarum CNCM MA 18/5U (1k 20722) > 5,00 x 1010 KTJ/g, Xylanáza (EC 3.2.1.8) z Trichoderma longibrachiatum MUCL 39203 (1k) > 30 000 IU/g, Beta-glukanáza (EC 3.2.1.6) z Aspergillus niger MUCL 39199 (1k) > 20 000 IU/g.

Popis: Přípravek MAGNIVA Classic+ kombinuje vybrané kmeny bakterií mléčného kvašení s vysoce aktivními enzymy pomáhajícími s uvolňováním cukrů z píce s využitím technologie HC (vysoké koncentrace).

Užití: Určeno pro kvalitní fermentaci těžce silážovatelných plodin - pícniny s nízkým obsahem cukrů nebo vysokým obsahem dusíkatých látek (vojěška, jetel). Takto ošetřenou senáž lze krmit všem druhům hospodářských zvířat.

Přínos:

  • minimalizace ztrát sušiny během fermentace
  • maximální produkce kyseliny mléčné
  • zvýšení stravitelnosti krmiva pomocí enzymů

Dávkování: 2 g přípravku na 1 tunu hmoty. 1 sáček ošetří 100 t hmoty.

Skladování: Doba použitelnosti je 24 měsíců od data výroby, pokud je přípravek skladován v neporušeném obalu na suchém a chladném místě.

Potřebujete potvrzení GMO FREE? Zde je ke stažení.