Biologické konzervanty
MAGNIVA Classic HC
30. 4. 2020
Popis: Přípravek MAGNIVA Classic HC obsahuje dva specificky vybrané kmeny bakterií a enzymy s vysokou aktivitou a byl cíleně vyvinut k základnímu ošetření pícnin s využitím technologie HC (vysoké koncentrace).
Užití: Určeno pro kvalitní a rychlou fermentaci travních senáží a kukuřičných siláží uskladněných v silážních žlabech, vacích nebo balících. Takto ošetřenou siláž nebo senáž lze krmit všem druhům hospodářských zvířat.
Lze jej použít v ekologické produkci podle nařízení (EU) č. 2018/848, včetně jeho prováděcích předpisů, v platném znění. Certifikát KEZ.
Přínos:
- minimalizace ztrát sušiny během fermentace
- maximalizace kvality krmiva a jeho stravitelnosti
Dávkování: 2 g přípravku na 1 tunu hmoty. 1 sáček ošetří 100 t hmoty.
Skladování: Minimální trvanlivost je 24 měsíců od data výroby, pokud je skladován v neporušeném obalu na suchém a chladném místě.
Další informace: ZEA katalog konzervace.
Potřebujete potvrzení GMO FREE?
Složení:
Pediococcus pentosaceus NCIMB 12455 (1k 2106) > 9,00 x 1010 KTJ/g *
Lactobacillus plantarum CNCM MA18/5U (1k 20722) > 1,00 x 1010 KTJ/g *
Xylanáza (EC 3.2.1.8) z Trichoderma longibrachiatum MUCL 39203 (1k) > 9 000 IU/g **
Beta-glukanáza (EC 3.2.1.6) z Aspergillus niger MUCL 39199 (1k) > 8 000 IU/g **
* KTJ = kolonie tvořící jednotky
** Mezinárodní jednotky
, , , .