Biologické konzervanty
MAGNIVA Classic+ HC
30. 4. 2020
Popis: Přípravek MAGNIVA Classic+ kombinuje vybrané kmeny bakterií mléčného kvašení s vysoce aktivními enzymy pomáhajícími s uvolňováním cukrů z píce s využitím technologie HC (vysoké koncentrace).
Užití: Určeno pro kvalitní fermentaci těžce silážovatelných plodin - pícniny s nízkým obsahem cukrů nebo vysokým obsahem dusíkatých látek (vojěška, jetel). Takto ošetřenou senáž lze krmit všem druhům hospodářských zvířat.
Lze jej použít v ekologické produkci podle nařízení (EU) č. 2018/848, včetně jeho prováděcích předpisů, v platném znění. Certifikát KEZ.
Přínos:
- minimalizace ztrát sušiny během fermentace
- maximální produkce kyseliny mléčné
- zvýšení stravitelnosti krmiva pomocí enzymů
Dávkování: 2 g přípravku na 1 tunu hmoty. 1 sáček ošetří 100 t hmoty.
Skladování: Doba použitelnosti je 24 měsíců od data výroby, pokud je přípravek skladován v neporušeném obalu na suchém a chladném místě.
Další informace: ZEA katalog konzervace.
Potřebujete potvrzení GMO FREE?
Složení:
Pediococcus pentosaceus NCIMB 12455 (1k 2106) > 1,00 x 1011 KTJ/g *
Pediococcus acidilactici CNCM I-3237 (1k21009) > 1,00 x 1011 KTJ/g *
Lactobacillus plantarum CNCM MA 18/5U (1k 20722) > 5,00 x 1010 KTJ/g *
Xylanáza (EC 3.2.1.8) z Trichoderma longibrachiatum MUCL 39203 (1k) > 30 000 IU/g **
Beta-glukanáza (EC 3.2.1.6) z Aspergillus niger MUCL 39199 (1k) > 20 000 IU/g **
* KTJ = kolonie tvořící jednotky
** IU = mezinárodní jednotky