Tyto stránky použivájí cookies
Náše stránky používají technické, analytické, marketingové cookies. Toto vše potřebujeme pro správnou funkci stránek a pro vyhodnocení, jak jsou naše stránky používány. Pro více informací a nastavení navštivte Informace o cookies.
Nastavení

Biologické konzervanty

MAGNIVA Classic+ HC

30. 4. 2020

Popis: Přípravek MAGNIVA Classic+ kombinuje vybrané kmeny bakterií mléčného kvašení s vysoce aktivními enzymy pomáhajícími s uvolňováním cukrů z píce s využitím technologie HC (vysoké koncentrace).

Užití: Určeno pro kvalitní fermentaci těžce silážovatelných plodin - pícniny s nízkým obsahem cukrů nebo vysokým obsahem dusíkatých látek (vojěška, jetel). Takto ošetřenou senáž lze krmit všem druhům hospodářských zvířat.

Lze jej použít v ekologické produkci podle nařízení (EU) č. 2018/848, včetně jeho prováděcích předpisů, v platném znění. Certifikát KEZ.

Přínos:

  • minimalizace ztrát sušiny během fermentace
  • maximální produkce kyseliny mléčné
  • zvýšení stravitelnosti krmiva pomocí enzymů

Dávkování: 2 g přípravku na 1 tunu hmoty. 1 sáček ošetří 100 t hmoty.

Skladování: Doba použitelnosti je 24 měsíců od data výroby, pokud je přípravek skladován v neporušeném obalu na suchém a chladném místě.

Další informace: ZEA katalog konzervace.

Potřebujete potvrzení GMO FREE? 

GMO FREE potvrzení.pdf

Složení:

Pediococcus pentosaceus NCIMB 12455 (1k 2106) > 1,00 x 1011 KTJ/g *

Pediococcus acidilactici CNCM I-3237 (1k21009) > 1,00 x 1011 KTJ/g *

Lactobacillus plantarum CNCM MA 18/5U (1k 20722) > 5,00 x 1010 KTJ/g *

Xylanáza (EC 3.2.1.8) z Trichoderma longibrachiatum MUCL 39203 (1k) > 30 000 IU/g **

Beta-glukanáza (EC 3.2.1.6) z Aspergillus niger MUCL 39199 (1k) > 20 000 IU/g **


* KTJ  = kolonie tvořící jednotky

** IU  = mezinárodní jednotky

Koupit

Potřebujete poradit?