Biologické konzervanty

MAGNIVA Classic+ HC

30. 4. 2020

Popis:

Přípravek MAGNIVA Classic+ kombinuje vybrané kmeny bakterií mléčného kvašení s vysoce aktivními enzymy pomáhajícími s uvolňováním cukrů z píce s využitím technologie HC (vysoké koncentrace).

Užití:

Určeno pro kvalitní fermentaci těžce silážovatelných plodin - pícniny s nízkým obsahem cukrů nebo vysokým obsahem dusíkatých látek (vojěška, jetel). Takto ošetřenou senáž lze krmit všem druhům hospodářských zvířat.

Přínos:

  • minimalizace ztrát sušiny během fermentace
  • maximální produkce kyseliny mléčné
  • zvýšení stravitelnosti krmiva pomocí enzymů

Balení:

Sáčky PE + Al folie 200 g, v krabicích po 5 ks 

Dávkování:

2 g přípravku na 1 tunu čerstvé silážní hmoty, 1 sáček ošetří 100 t hmoty.

Skladování:

Minimální trvanlivost je 24 měsíců od data výroby, pokud je skladován v neporušeném obalu na suchém a chladném místě. (nejlépe do +4°C)

Potvrzení o GMO FREE:

GMO FREE potvrzení.pdf

Složení:

Pediococcus pentosaceus NCIMB 12455 (1k 2106) > 1,00 x 1011 KTJ/g *

Pediococcus acidilactici CNCM I-3237 (1k21009) > 1,00 x 1011 KTJ/g *

Lactobacillus plantarum CNCM MA 18/5U (1k 20722) > 5,00 x 1010 KTJ/g *

Xylanáza (EC 3.2.1.8) z Trichoderma longibrachiatum MUCL 39203 (1k) > 30 000 IU/g **

Beta-glukanáza (EC 3.2.1.6) z Aspergillus niger MUCL 39199 (1k) > 20 000 IU/g **


* KTJ  = kolonie tvořící jednotky

** IU  = mezinárodní jednotky

Koupit

Potřebujete poradit?